eMag

luni, 6 septembrie 2010

Alege...

Intre a-ti urma visele sau a te conforma societatii, a avea curajul sa faci un pas inainte sau a ramane blocat in acelasi loc, a fi tu insuti sau a fi cel pe care societatea se asteapta sa-l vada, a-ti asculta sentimentele sau a ti le reprima, a putea trai extraordinarul sau a-ti trai banalul, a-ti inchipui ce-ar fi putut fi sau a trai acel ceva, a-ti asculta sufletul sau a-ti asculta mintea, a deveni un om mai fericit sau a ramane la fel de ursuz, a fi cel mai bun exemplu pentru societate sau a fi dovada ca exista fericire, a ramane cu povestea in minte sau a-ti trai povestea, a prinde sansa sau a o rata, a-ti face datoria fata de familie sau datoria fata de propria-ti persoana, a avea curaj sau a te opri inainte de a incepe lupta, a iubi sau a visa ca odata ai avut sansa sa iubesti. Doar tu alegi...
O poveste care te va face sa te gandesti la alegeri si la ceea ce ai opta pentru tine atunci cand esti pus in fata iubirii si a familiei o poti descoperi citind "O iubeam" de Anna Gavalda. O carte care se citeste foarte rapid si care-ti ilustreaza gustul unei iubiri neimplinite si 2 frumoase povesti de viata.
Melodia zilei de azi: Stereophonics - Have a nice day.

Un comentariu:

  1. Daca tot ne-am apucat sa vorbim despre aceasta carte „paradoxala”, uite aici si o mica recenzie executata de subsemnatul:

    http://www.libhumanitas.ro/review/customer/view/id/497/

    RăspundețiȘtergere